Turnuva boyunca heyecan dolu karşılaşmalara sahne olan organizasyon, Çeşme sahillerini plaj voleybolunun coşkusuyla buluşturdu. Kadınlarda 15 takım (30 sporcu), erkeklerde ise 12 takım (24 sporcu) sahada çekişmelerle mücadele etti.
Dereceler ve Ödüller
Turnuvada kazanan takımlar, ödüllerini ve madalyalarını Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Emre Can Durmaz'ın elinden aldı. Turnuvada hem kadınlarda hem de erkeklerde şampiyon olan takımlar büyük bir başarıya imza attı.
·Kadınlarda:
1. Ksenia Mazur – Anna Kalchenko
2. Nursel Yaren Şencel – Merve Çelebi
3. Anna Değirmenci – Esra Demirkıran
·Erkeklerde:
1. Yusuf Özdemir – Batuhan Kuru
2. Ahmet Can Tür – Sacit Kurt
3. Maxim Korsakov – Egor Dobcis
Çeşme'nin Tanıtımına Katkı
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, kutlamanın kente kattığı değeri şu sözlerle değerlendirdi: "
Uluslararası çapta sporcuları ağırladığımız bu turnuvada, Çeşme'nin yalnızca turizm değil, sporun da merkezi olduğunu bir kez daha gösterdi. İlimize gelen sporcumuz ve misafirimiz, Çeşme'nin güzelliklerini deneyimleyerek kentimizin uluslararası katılımına katkı sağladı."
Ücretsiz olarak izleyiciye açılan müsabakalar, Ilıca Plajı'nda düzenlenen özel alanlarda büyük bir seyirci ilgisiyle takip edildi. Turnuva boyunca plaj voleybolunun coşkusu Çeşme sokaklarına taşındı.
                    
                        
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
Yorumlar
Kalan Karakter: