Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlarresmi sponsoru olan Pınar Süt, Pınar Protein Süt paketlerinde A Erkek Milli Takımoyuncularının görsellerine yer verdi.Pınar Süt, FIBA 2027 Basketbol Dünya Kupası Elemeleri C Grubu’nda lider olarak yoluna devam eden A Erkek Milli Takım oyuncularının görsellerini yakın zamanda UHT Süt çeşitleri, Organik Süt, Laktozsuz Süt, Pınar Ayran, Kido Süt gibi birçok ürününe ekleyecek.

Pınar’ın 50 yılı aşkın süredir nesillerin sağlıklı gelişimi için çalıştığını, bu süreçte her yaş grubunun beslenmesine katkı sunarken spora, eğitime ve sanata da destek vermeyi sürdürdüklerini dile getiren Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Topluluğu ve Pınar olarak Onursal Başkanları merhum Selçuk Yaşar’ın liderliğinde 60 yıldan fazla spora destek verdiklerinibelirterek Milli BasketbolTakımları resmi sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. İdil Yiğitbaşı, “Sağlıklı nesiller yetiştirme vizyonumuzun bir parçası olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Başarılı sporcularımızın çocuklarımıza örnek olmasını istiyoruz. Bu nedenle Pınar paketlerin genç millilerimizin görsellerine de yer verdik. Altyapı MilliTakımlarımız da harika başarılara imza atıyor. AltyapıMilli Takımlarımızla gurur duyuyoruz.”dedi.
Milli branşlarda dünya ölçeğinde alınan başarılarla gurur duyduklarını, bu başarıların bir parçası olmanın ayrı bir heyecan getirdiğini sözlerine ekleyen Yiğitbaşı, müsabakada milli takımı desteklemek için salonda olacaklarını belirterek A Erkek MilliTakımı’na kendi seyircisi karşısında İsviçre ile oynayacakları maç için başarı diledi.
A ErkekMilli Takım, FIBA 2027 Basketbol Dünya Kupası Elemeleri C Grubu’ndaki altıncı maçını 6 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00’daSinan Erdem Spor Salonu'nda İsviçre ile oynayacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: