‘Özgürlük’ Didim’de ilgiyle izlendi
Yayınlanma :
17.02.2019 10:45
Güncelleme :
17.02.2019 10:45
Didim Ticaret Odası salonunda yönetmenliğini Adnan Çelik’in yaptığı 2 perde ve 90 dakikalık “Özgürlük” adlı tiyatro oyununda Sumru Çilekdiken, Eşref Baharboğa, Seda Yılmaz, Ayhan Şimşek, Ulvi Şimşek, Kemal Bayındır, Cem Özbek, Naciye Dinçer, Alican Yerlikaya, Esat Elçiseven, ve Ekin Su sahne aldı.
Salonun tamamen dolduğu tiyatro oyununun ardından bir açıklama yapan Yönetmen Adnan Çelik, Didim seyircisinden yoğun ilgi gördüklerini söyledi. “Özgürlük” adlı oyun da hapishanede kadın ve erkek koğuşlarında günlük geçen hayattan kesitlerin konu alındığı ifade eden Çelik,2 perdeden oluşan tiyatro oyunu olduğunu ifade etti.
Tiyatro ve oyunculuğa karşı çocukluğun dan beri ilgi duyduğunu belirten oyuncu Sumru Çelikdiken ise, Didim Belediyesi ve Atatürk Düşünce Derneği Didim Şubesinin katkı verdiği ve tamamen yerel oyunculardan oluşan tiyatro topluluğu çalışmaların devam edeceği ve farklı senaryolarla seyirci karşısına çıkmak için sahne hazırlıkların sürdüğünü belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: