Hürriyet'te yer alan habere göre Mesut Özil ile Amine Gülşe, 1,5 yıllık ayrılığın ardından barıştı. Çift, şimdi her fırsatta görüşüyor. Özil, bunun için üç gün izin alıp İstanbul’a geldi.
Gülşe ve Özil, önceki gün Huqqa’daydı. Ünlü çift, gözlerden uzak kalmak için günlüğü 500 lira olan VIP odaya geçti. Ancak kaçış çabası sonuç vermedi. Çift, gecenin sonunda kendilerini bekleyen araca doğru yürürken görüntülendi.
Mesut Özil ile Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda Londra’daki bir restorandan çıkarken görüntülenmiş ve o kareler, 1,5 yıllık ayrılığın sona erdiğini göstermişti.
Mesut Özil'in İstanbul kaçamağı
Arsenalli futbolcu Mesut Özil, sevgilisi Amine Gülşe’yi görmek için takımından üç gün izin alıp İstanbul’a geldi. İkili, önceki gün Kuruçeşme’de objektife takıldı.
Yayınlanma :
28.02.2017 08:38
Güncelleme :
28.02.2017 08:38
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: