Mbaye Diagne Galatasaray’da 8., ligde 28. golünü attı
Yayınlanma :
20.04.2019 22:30
Güncelleme :
20.04.2019 22:30
Spor Toto Süper Lig’inde Kayserispor ile sahasında karşılaşan Galatasaray’da golcü futbolcu Mbaye Diagne, sahneye çıktı. Müsabakanın 16. dakikasında rakip fileleri havalandıran Diagne, takımı 1-0 gerideyken eşitliği sağladı. 42. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen başarılı futbolcu, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirdi.
Senegalli futbolcu, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 8. golünü kaydederken, ligde ise 28. kez gol sevincini yaşadı. 27 yaşındaki futbolcu şu anda Süper Lig’de gol krallığında zirvede bulunuyor.
Diagne ayrıca sarı-kırmızılı forma ile attığı 8 golün 5’ini penaltıdan kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: