ÖZELAnkara kulislerinden 31 mart seçimlerinin sonrasında CHP'nin olası Olağan ya da Olağanüstü Kurultay formüllerinin konuşulduğu aktarıldı.
Kulislerde konuşulan iddialara göre; 31 mart seçimlerinden çıkacak başarılı ya da başarısız bir sonucun devamında muhalif kanattan gelebilecek Olağanüstü Kurultay çalışmalarının önüne geçilmesi ve Olağan Kurultaya gidilmesi yönünde CHP Genel Merkez yönetiminin 6 nisan'da toplanıp karar alınacağı belirtiliyor.
Yerel seçimden çıkacak sonuçlarına göre muhalif kanadın hareket edeceğinin konuşulduğu Ankara kulislerinde; Olağanüstü Kurultay için 1 nisan'da muhaliflerin başlatacağı olası imza toplama işinin de 6 nisan da alınılacak Olağan Kurultay kararı ile önüne geçileceği ifade ediliyor!
6 Nisan'da Olağan Kurultay için CHP Genel Merkezi'nin toplanacağı iddiaları arasında, kulislerde Olağan Kurultay için de Ekim ya da Kasım ayları işaret ediliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: