İvana Sert'e savcılıktan kötü haber!
Ivana Sert, adı ve fotoğrafları kullanılarak açılan sahte hesapların kapatılması için savcılığa başvurdu. Ancak savcılık, “Sert, ünlü birisi ve fotoğrafları zaten internette var” diyerek takipsizlik kararı verdi.
Yayınlanma :
24.02.2019 14:39
Güncelleme :
24.02.2019 14:39
Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre Ivana Sert; adına açılan sahte sosyal medya hesaplarıyla ilgili savcılığa başvurdu. Sert, bu hesaplarla kişilik haklarına saldırıldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Ancak olayla ilgili soruşturma açan savcılıktan beklemediği bir yanıt aldı.
MAHKEME DE REDDETTİ
Savcılık; Sert'in tanınan bir kişi olduğunu ve adına açılan sahte hesapların kişilik haklarına saldırı niteliği taşımadığını beyan etti. Savcılığın takipsizlik kararının ardından Sert, Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Fakat hakimlik, Sert'in karara itirazını reddetti.
Ivana Sert, sahte hesapları açanların cezalandırılıp hesapların kapatılmasını istedi ancak başvurusu önce savcılık, sonra mahkeme tarafından reddedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: