ERTAN YILDIZ
.jpg)
Her dönem birilerini yalayarak Meclis Üyesi olmayı başaran, bu dönem de Aziz ve Alaattin Abilerinin dizinin dibinden ayrılmayarak, İBB Meclis Üyeliği ve CHP İlçe Başkanlığını kıvıran A. Bahri Yalaz, Yeniasır'ın haberine göre; CHP İlçeyi "İŞKUR" şubesine çevirmiş!
Urla'daki mahallere göre lakabı ve sıfatı değişen Bay Yalaz, 1 ay öncesinde de hakkımda sağda solda attığı palavralar ile gündemime gelmişti. Bu sözde İŞKUR Urla Şube Şefi, sözüm ona beni CHP İlçe Başkanlığı'ndan dışarıya atmış, "Urla'da döndürülenler" hakkında da bir daha yazı yazmayacağım konusunda da benden söz almış!
Hayatımda bir defalığına da olsa A.B. Yalaz'ı canlı görmüş olsam, gam yemiyeceğim!
Adımı kullanarak prim yapmaya çalışan ve bu yalanları kıvıranı, hakkımda atıp tutan bu insan kılıklıyı anında aradım ve ağzının payını verdim!
Aynen şunları söyledim: "Sen ve senin gibilere acaba Ertan Yıldız selam verir, tokalaşır mı? Ben Urla'da senin ilçe binanın nerede olduğunu dahi bilmiyorum. Gereksiz olduğu için, bugüne kadar da Urla CHP'ye uğramak bile istemedim. İzmir'in de partinin de içine ettiniz farkında mısınız? Sen ve senin ağa babaların dahil, Ertan Yıldız'ın bugüne kadar CHP'ye yaptığı katkıların binde birini yapabildiniz mi? Ama, bundan sonra kim yanlış yapıyorsa, bilsin ki gözünün yaşına bakmam yazarım! Çünkü sizler iyilikten bile anlamayacak kadar gözü dönmüş insanlarsınız! Senin Gülbahçe'de, kimlerin Özbek'te ne filimler çevirdiğini biliyormuyum? Belgeler gelince sıkıysa çıksın birisi de yazdırtmasın! 2011'den beri Urla'da nelerin olduğunu, döndürüldüğünü araştırıyorum. Bundan sonra da özel olarak Urla ile ilgileceğim. Haydi gücün yetiyorsa araştırmalarımı, yazacaklarını engelle!"
Buna benzemez yüzlerce söz söyledim Bay Yalaz'ın yüzüne telefonda... Kekeme olduğu için sölediklerim karşısında nutku tutulmuş, cümle kuramıyordu!.. İki de bir "Abi Urla'ya geldiğinde muhakkak ara, İskele'de oturalım, tanışalım!.. Vallahi ben böyle şeyler söyledim " şeklinde konuşup kendini savunmaya çalıştı telefonda... (Not: Bu görüşemeye ve Yalaz'ın hakkımda sıktığı palavralara canlı şahitlerim var. Zaten Yalaz'ın telefonunu ondan aldım.)
İşte İzmir'de CHP'yi kimlerin temsil ettiğine somut örnek A. Bahri Yalaz... Aziz ve Alaattin Beylerin Urla'daki sadık temsilcileri olurlar! Bu ve buna benzerlerin her tarafı İlçe Başkanı, siyasetçi olsa ne yazar? Önce bu arkadaşlara insanlığı öğreteceksiniz ki; ondan sonra onu bunu yalamaktan vaz geçecekler! Dün bu arkadaş Bülent Baratalı'yı yalıyordu, bugün güç kimde onun yanında!
Biz boşuna mı yazıyoruz CHP İzmir de kan kaybediyor, dökülüyor diye!
Bu ideolojisi olmayan modellerle CHP nereye gidebilir?
A. Bahri Yalaz gibilerden "istifa" gibi "onurlu" bir davaranışta bekeleyemezsiniz! Hele hele İl Başkanından göreveden almak mı? Siz dua edin önüne yatıp siper olmayacağına!
Ey A. Bahri Yalaz, istifa et... İşin hazır... Abilerin seni aç suzuz bırakmazlar, İZELMAN olmasa, şirket mi yok Büyükşehir'de kesin birisine yönetim kurulu üyesi yazılırsınız!
Sizin gibi halk kahramanları dünyaya bir daha gelir mi?
Haydi Bahri Yalaz, Özbek ve Gülbahçe'de kimler arazi kapatıyor, açıkla isimlerini de sıyrılmış olursunuz aradan!
İşte Yeniasır'da yer alan Yalaz haberi:
İş isteyen Urla CHP’ye başvursun
CHP Urla İlçe Başkanı Ahmet Bahri Yalaz, dün sosyal medyada çok konuşulacak bir çağrıda bulundu. Yalaz, facebook hesabından yaptığı paylaşımda, normalde internet üzerinden iş başvurusu yapılabilen İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN'da şoför olarak çalışmak isteyenlere CHP Urla İlçe Başkanlığı'na müracat etmeleri çağrısında bulundu.
Şartları da sıraladı
Yalaz paylaşımında, "Arkadaşlar... İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN şirketinde otobüs şoförü olarak çalışmak için en az 5 yıllık E sınıfı ağır vasıta ehliyeti olan, 39 yaşını aşmamış ortaokul mezunu olup çalışmak isteyenler CHP Urla İlçe Başkanlığı'na müracaat edebilirler" dedi. CHP'li Yalaz'ın bu paylaşımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki partili kadrolaşması yapıldığı eleştirilerini bir kez daha gündeme getirdi. Yalaz'ın bu yazısının bazı partililer tarafından beğenilip paylaşıldığı da görüldü.
Normalde nasıl başvuru yapılıyor?
İZELMAN'ın bünyesinde çalışmak isteyenlerin normalde internet sitesinden iş başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Ancak bunun için vatandaşların internette 'İzelman personel alımı' sayfasından açık pozisyonlara girerek onları takip etmeleri gerekiyor. İş başvuruları, ihtiyaç halinde kabul ediliyor.
Ancak İzelman'a iş başvurusu ile ilgili internetteki linklere tıklandığında şu anda herhangi bir personel alımı görünmüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: