Adana’da ABD-Türk Ortak Savunma Tesisi İncirlik Üssü’nde Türk Hava Kuvvetleri’ne ve ABD’ye ait F-16’lar ve tanker uçaklarının hava trafiği dikkat çekti.
Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü'ne farklı ülkelere ait savaş uçakları peş peşe iniş ve kalkış yaparken, bu uçaklara havada yakıt ikmali yapan tanker uçakları da peşlerinden havalandı.
İncirlik Hava Üssü’nde 1 saat içerisinde Türk Hava Kuvvetleri’ne ait 6 adet F-16 uçağı ve 2 adet tanker uçağı peş peşe iniş yaparken, ABD bayraklı 2 tanker uçağı, 1 İnsansız Hava Aracı’nın da () üsse iniş yaptığı görüldü. 4 adet F-16 uçağı ise bombaları yüklü olarak üstten kalkış yaptı.
İncirlik Üssü’ne inen uçakların hangara çekildiği görülürken üst çevresinde normal araç ve iş makinelerinin hareketliliği gözlendi.
İncirlik’te F-16 ve tanker uçağı trafiği
İncirlik Üssü’nde 1 saat içerisinde 6 adet F-16 ile 4 adet tanker uçağı ve 1 adet inerken, 4 adet F-16 ise havalandı
Yayınlanma :
20.06.2017 17:35
Güncelleme :
20.06.2017 17:35
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: