ABD’nin Teksas eyaletine bağlı San Antonio kentinde oyotolda 3,6 metre derinliğe sahip büyük bir çukur belirdi. İçi suyla dolu obruğa düşen araçlardan birinde bulunan 69 yaşıondaki şerif yardımcısı Dora Linda Nishihara hayatını kaybetti. Çukura düşen bir diğer araçtaki 2 kişi ise olayı aldıkları yaralarla atlattı.
Dev çukur bir anda ortaya çıktı
ABD’nin Teksas eyaletinde eşine ender rastlanan bir doğa olayı yaşandı. Bir anda otoyolun ortasında beliren dev çukur yoldan geçen araçları adeta yuttu. Olayda 69 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.
Yayınlanma :
08.12.2016 09:58
Güncelleme :
08.12.2016 09:58
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: