
CHP'li yöneticilere acil olarak yapılması gereken tavsiyemizdir: Banu Özdemir adlı bu kadını yarına dahi bırakmadan bugünden partiden atınız!
Neden mi?
Repertuvarı çok zengin ve çok geniş!
Anlamadıysanız ya da partinizde tutmaya kararlıysanız; yarından tezi yok ortaya saçılacakların da sorumlusu olursunuz!
Biz sadece insanlığımızın gereği sizlerin de insan olacağınızı düşünerek bu uyarımızı yapıyoruz! Yoksa dünden beri ortaya atılan iddiaların öyle yenilir yutulur cinsten olmadığını hatırlatır, sonra da "vay efendim özel hayatı" gibisinden masallarla da altından kalkamazsınız!
Gerisi size kalmış!
Peki, FETÖ'den Savcılığa çağırılan Urla'dan belediye başkanı seçtirilen İ. Burak Oğuz'un imdadına koşan CHP İl Başkanı (Avukat) Deniz Yücel, neden Banu Özdemir'in de imdadına koşmamıştır? Eski il yöneticisi olan Banu Özdemir yoksa İl başkanı Yücel'in müvekkilleri arasında değil mi?
Başı derde giren herhangi bir CHP'li üye, İl başkanı Yücel'den destek alması için illa ki müvekkili mi olması gerekiyor?
Dün Tunç Soyer'in kınama açıklaması, bugün İl başkanı Yücel'in suç duyurusu... Nasıl bir tesadüftür? Üzerinden 3 gün geçti beyler... 3 Gün... Yeni mi aklınız başınıza geldi?