9 günlük bayram tatili turizmcileri sevindirdi
Yayınlanma :
19.04.2019 16:23
Güncelleme :
19.04.2019 16:23
Yerli ve yabancı turistlerin gözde turizm merkezleri arasındaki Fethiye’de 2019 yaz sezonu için turizm işletmelerinde hazırlıklar tamamlandı. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile otellerde, doluluk oranlarının yüzde 100’e ulaşması bekleniyor.
Yaklaşık 600 konaklama tesisinde 45 bin yatak kapasitesi bulunan Fethiye’de tatilin 9 güne çıkarılmasının turizme olumlu yansıyacağını belirten Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, "Bayram tatilinin uzatılmasını önemsiyoruz, bunu turizmciler olarak talepte bulunduk. Cumhurbaşkanı ve bakanlara teşekkür ediyoruz. Fethiye’de 1 Mayısta bütün oteller açılacak. Fethiye ve Ölüdeniz’de her bütçeye uygun otel ve pansiyonlar var. Yerli misafirlerimizi 9 günlük bayram tatilinde Fethiye’ye bekliyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: